آزمایشگاه تحقیقات سازه

آزمایشگاه تحقیقات سازه در سال ۱۳۹۲ بمنظور ارائه خدمات آزمایشگاهی، انجام پژوهش‌های علمی، تحقیقاتی، آموزشی، تهیه نرم‌افزارهای تخصصی مهندسی، طراحی و ساخت فیکسچرهای آزمایشگاهی و انجام شبیه‌سازی‌های عددی در حوزه طراحی و ساخت سازه‌های کامپوزیتی و غیرکامپوزیتی در دانشکده مهندسی و فناوری‌های نوین دانشگاه شهید بهشتی تاسیس گردید. این آزمایشگاه بعنوان یکی از آزمایشگاه‌های پیشرو در حوزه تحقیقات سازه، با در اختیار داشتن تجهیزات پیشرفته آزمایشگاهی و محاسباتی، کارشناسان مجرب با تخصص‌های گوناگون و با همکاری با مشاوران زبده علمی و صنعتی، با طیف وسیعی از دانشگاه‌ها، صنایع و مراکز تحقیقاتی همکاری پژوهشی دارد. دستگاه‌های یونیورسال با ظرفیت‌های گوناگون، دستگاه‌های پردازش سریع، آون خلاء، التراسونیک، انواع پرینترهای سه‌بعدی بروز و تعداد زیادی فیکسچرهای تست قطعات از جمله تجهیزات این آزمایشگاه می‌باشند.